pekkapylkkonen

Kokemus väärästä lajista ja timosoinilaisuus

Olen jo pitkään ollut huolestunut tämän syrjityn vähemmistön tilanteesta. Heitä ei tunnusteta eivätkä edes liberaalit feministit pidä mitään meteliä heidän ongelmistaan. Kyse on tietenkin heistä, jotka kokevat syntyneensä väärään lajiin. Kaikki meistä eivät koe olevansa ihmisiä. Vaikka tämä umpimielinen, timosoinilaisten hallitsema kulttuurimme ei vielä ymmärrä identiteetin olevan kunkin itse määriteltävissä, toivon todella että jokainen menee nyt syvälle itseensä; miltä sinusta tuntuisi jos sinua kohdeltaisiin väärän lajin edustajana? Todennäköisesti olet etuoikeutettu ja koet syntyneesi oikeaan lajiin, mutta kaikilla näin ei ole. Koe hetki pahaa oloa etuoikeutetusta asemastasi ja ota sen jälkeen yhteyttä kansanedustajiin. Vaadi lakimuutosta sen puolesta että jokainen voi elää oman kokemuksensa mukaista lajityypillistä elämää. Tony esimerkiksi kokee olevansa koira, ja meidän tulisi kunnioittaa hänen kokemukseensa.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/af42eabe-7f2c-40e8-a44b-0c02139b9efa_u...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Niin no mistä koiraksi identifioutuvaa miestä pitäisi rangaista?

Käyttäjän pekkaroponen1 kuva
Pekka Roponen

Ihan vakavasti puhuen yhdessä nuorisokodissa oli murrosikäinen tyttö, joka usein kulki neljällä jalalla ja äänteli kuin koira. Lapsuuden olosuhteet olivat olleet erittäin traumatisoivat, ja ilmeisesti vain perheen koiraan oli hyvä suhde. Ja onhan niitä nk. susilapsiakin ollut...

Pekka Pylkkönen

On myös mahdollista että hän on vain syntynyt väärän lajin kehoon. Voi olla hyvin traumatisoivaa jos identiteettiä käsitellään sairautena tai vammana.

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

Niimpä, minä tunsin tänä aamuna olevani puimakone ja iltapäivällä tuntui ihan kuin olisin muuttumassa raktorin peräkärryksi. Ja miksoköhän tunnenkaan itseni huomenna.

Käyttäjän tuominenanttijuhani kuva
Antti Tuominen

Eräs kaverini idenfioitui yhtenä kauniina aamuna jumalan pojaksi, jonka nimi oli Jeesus. Häntä rangaistiin tästä, pantiin suljettuun laitokseen ja turrutettiin pää kemikaaleilla siihen kuntoon, ettei tuntenut itseään enää miksikään. Surullista ettei näitä jumalan poikia kohdellaan näin.

Käyttäjän JpLehto kuva
Jp Lehto

https://www.iltalehti.fi/pinnalla/2017112922005692...

Hänkin kokee syntyneensä väärään kroppaan. Hänellä on yksityisiä rahoittajia. Eikö yhteiskunnan pitäisi olla myös asialla?

Ainakin hän on hyvin tosissaan asialla.

Tosin vielä väitetään hänenlaisillaan olevan mielenhäiriö.

Käyttäjän MattiAhlstedt kuva
Matti Ahlstedt

Meikäläisellä ei ole ongelmaa, kunhan sitten myös sitoutuu tuohon identiteettiinsä loppuelämäkseen, ettei se ole mitään pelleilyä.

Koirat voidaan määrätä lopetettavaksi, hänen on siis hyväksyttävä silloin yhteiskunnan kohtelu koirana, palkkaa ei tule, eikä voi omistaa mitään.

Jos haluaa olla helikopteri, niin ainoa ravinto on kerosiini, ei jätetä puolitiehen sitä identiteettiä.

Paras porsaanreikä tässä tietysti olisi että on ihmisen kehoon syntynyt jumala, joka haluaa itseään kohdeltavan identiteettinsä mukaisesti ja toki hänen sanansa olisi sitten myös laki. Ja tietysti hänellä olisi silloin myös kaikkivaltiaana valta kertoa tälle koiralle ettei hän olekkaan koira vaan kukka.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset